Uw consulent:

Marga Thijssen
Regioconsulent

Gastouders Haarlem en omgeving

Wij plaatsen gratis een oproep voor u op deze pagina en gaan actief op zoek naar de juiste opvang.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening.

Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven of kunnen worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarmee heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Gastouderland kunt u vinden op de website: www.gastouderland.nl

Kristy Nanny!

Oproep geplaatst maart 2016

Beste ouders,

Mijn naam is Kristy en ik ben 22 jaar. Ik ben op zoek naar gezinnen waar ik mag werken als gastouder. Ik heb twee jaar werkervaring in de kinderopvang. Ik ben actief, vrolijk, spontaan, geduldig en creatief.

Met veel plezier werk ik al voor een gezin in Haarlem op de maandag en dinsdag, dit zou ik graag nog willen uitbreiden met een tweede gezin.
Nog op zoek naar een betrouwbare nanny voor de woensdag, donderdag en/of vrijdag?

Ik kom graag in contact met jullie!

Groet Kristy

Contact

Linda nanny omgeving Haarlem

Beste ouders,

Ik ben Linda, 45 jaar en woonachtig in Haarlem noord.

Voordat ik de kinderopvang inging, werkte ik als secretaresse. Omdat ik na verloop van tijd iets anders wilde en werken met kinderen mij enorm aansprak, ben ik de opleiding SPW3 gaan doen. Ik heb met veel plezier op het kinderdagverblijf (baby-/dreumesgroep) gewerkt. Het contact met de kinderen, ouders en collega's was altijd erg leuk. Maar na 13 jaar ben ik toe aan een andere werkomgeving. Om deze reden heb ik per 1 augustus dan ook mijn baan bij het kinderdagverblijf opgezegd en zou ik graag aan de slag willen als gastouder/nanny bij gezinnen thuis. Dit in combinatie met een thuisstudie als kindercoach.


Afgelopen jaren heb ik natuurlijk heel veel ervaring opgedaan en mede door deze ervaring herken ik wat kinderen nodig hebben en kan ik daarop inspelen. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, op hun gemak zijn en zich daardoor goed kunnen ontwikkelen.
Ik vind het leuk om lekker naar buiten de gaan voor bijvoorbeeld een wandeling, een leuke fietstocht of gezellig naar de speeltuin. Maar samen een boekje lezen, knutselen of in de tuin in de zandbak (met mooi weer misschien in een badje) is natuurlijk ook helemaal goed.

Qua persoon ben ik rustig, empathisch, zorgzaam, geduldig, kan goed luisteren, vrolijk en gezellig. Ik rook niet en ben in het bezit van een rijbewijs/auto.
Mocht mijn profiel jullie aanspreken dan hoop ik snel in contact met jullie te komen. Ik ben op zeer korte termijn beschikbaar!

Met vriendelijke groet,
Linda

Contact

Els Nanny Haarlem e.o.

 


Beste ouders,

Zoekt u een ervaren nanny, dan ben ik misschien de juiste persoon voor u!

Ik ben Els, 57 jaar, verzorgend, ondernemend en werk al jaren in de opvang als gastouder. 

Op maandag en dinsdag (of woensdag evt. bespreekbaar) ben ik in de gelegenheid om voor langere tijd uw jonge kind(eren) te verzorgen en te begeleiden bij u thuis.
Ik woon in Haarlem, ben in het bezit van een auto, heb uitstekende referenties en zou graag kennis met u maken als mijn profiel u aanspreekt.

Neem dan ook gerust contact op met Marga voor het regelen van een kennismakings-gesprek, zodat wij kunnen ondervinden of er een "klik" is wat heel belangrijk is voor een fijne samenwerking!

Wie weet, tot ziens!

Els Rinck.


Contact

Jessica Nanny Haarlem e.o

 

Lieve ouders,

Ik ben Jessica en op zoek naar een lief en leuk gezin waarbij ik de zorg van de kinderen op mij kan nemen. Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt wilde ik heel graag als nanny aan de slag. Geïnspireerd door mijn moeder die dit werk ook al jaren doet en mijn liefde voor kinderen heb ik naast mijn huidige werk in de zorg mijn kwalificaties behaald. En ben ik nu op zoek naar het juiste gezin waarvoor ik kan zorgen.

Als ik mijzelf moet omschrijven dan ben ik: spontaan, creatief, vrolijk, netjes, meelevend, zorgzaam en sociaal...

Ik woon in Heemskerk en zou heel graag 3 hele dagen als nanny willen werken. Omdat ik net op zoek ben naar het juiste gezin ben ik wat betreft dagen nu nog flexibel. En omdat ik in bezit ben van rijbewijs en auto vind ik het geen probleem om te reizen.

Graag kom ik in contact met U mocht het profiel U aanspreken.

Met vriendelijke groet, 

Jessica

 


Contact

Jenny Nanny Haarlem e.o

Beste ouders,

Mag ik mij voorstellen:

Ik ben Jenny en al ruim 3 jaar werkzaam als Nanny bij gezinnen thuis.
Daarvoor heb ik 3 jaar als kraamhulp gewerkt bij de Kraamvogels in Beverwijk. Omdat ik het heel prettig en fijn vind een langdurige band met een gezin en kinderen op te bouwen ben ik gaan werken als geregistreerd gastouder via Gastouderland Haarlem.

Als gastouder vind ik het heel leuk om voor kinderen te zorgen, ze te begeleiden in hun ontwikkeling en ze zelfvertrouwen te geven, dat alles in hun eigen omgeving. Ik geef kinderen dan ook veel aandacht en vind het leuk om met ze te wandelen, buiten te spelen, knutselen , koekjes te bakken, kleuren, dansen, spelletje te doen, eigenlijk te veel om op te noemen.

Zelf ben ik moeder van inmiddels 3 "grote" kinderen. En woon ik met mijn gezin in Beverwijk. Mijn omgeving ziet mij als een lief, zorgzaam, rustig en ondernemend persoon. In mijn werk ben ik heel flexibel en ik vind het geen probleem om huishoudelijk werk te verrichten of te koken voor het gezin.
Bent u op zoek naar een betrouwbare Nanny die uw gezin ontzorgt en ondersteunt dan hoop ik u graag vrijblijvend te ontmoeten.

Werkdagen: maximaal 3 hele werkdagen (helaas geen naschoolse uren)

Met vriendelijke groeten,
Jenny

Contact

"Kleinduimpjes"

KINDEROPVANG “Kleinduimpjes”

Het adres voor kleinschalige en flexibele opvang in Haarlem Noord

Sinds een aantal maanden is Toos van Rijt met trots begonnen als gastouder in Haarlem Noord. Toos heeft jarenlange werkervaring met kinderen en beschikt over de juiste diploma’s, reden genoeg dus om als professioneel gastouder aan de slag te gaan.

Onder de naam “Kleinduimpjes” biedt zij op geheel eigen wijze professionele kleinschalige (maximaal 5 kindjes tegelijk) kinderopvang aan in een huiselijke sfeer. Naast de vele speelmogelijkheden die de omgeving kent, beschikt de woning ook over een speciaal ingerichte kamer/speelkamer met aangrenzende tuin.

Toos staat volop in het leven en vindt het geweldig om er met de kinderen op uit te gaan, maar ze kan er ook van genieten om lekker creatief bezig te zijn.

Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie neemt u dan contant op met Marga Thijssen.

Toos van Rijt

werkdagen in overleg, vrijdag helaas niet

(09-09-2015)

Contact

Gastouder Suzanne Haarlem

Beste ouders,

Ik ben al ruim 7 jaar een enthousiaste gastouder. Kindjes voelen zich snel prettig bij mij, wat zorgt dat zij zich emotioneel veilig voelen. Ik vind het leuk om kindjes spelenderwijs van alles te leren zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een individu met normen en waarden.

Mijn omgeving ziet mij als een spontane, betrouwbare en lieve gastouder. De opvang die ik bied is kleinschalig, warm, gezellig, ongedwongen, leerzaam maar ook consequent en met structuur. Ik draag zorg voor een rustige, ontspannen en gezellige sfeer.

Bent u geïnteresseerd dan kom ik graag met u in contact.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend (middag in overleg)

Met vriendelijke groet,

Suzanne

Contact

Marloes Nanny Haarlem e.o

 
 
Hallo ouders!
 
Mijn naam is Marloes, ik kom uit Zandvoort en pas al een aantal jaartjes op. 
Mijn leeftijd is 24 en ik zie dat als een groot voordeel want ik ben jong, energiek en gek op kinderen!

Mijn ervaring is breed:
Het jongste kindje waarop ik heb gepast was 6 maanden (nu een ventje van 6), en de oudste 11. Ik ben dus overal wel klaar voor, maar ik vind de allerkleinste het leukst!
 
Ik heb een rijbewijs, en een auto. Dus ophalen/wegbrengen is geen probleem! 

Ik ben op zoek naar een leuk gezin voor de maandag, dinsdag en donderdag. Graag werk ik hele dagen, van 08:00 tot 18:00.

Ik hoop spoedig iets te horen! 
 
Marloes Heemskerk. 
Contact

Anja Nanny Haarlem e.o

 

Beste ouders,

Graag wil ik mij aan U voorstellen, ik ben Anja en woon al jaren samen met mijn (inmiddels bijna uitgevlogen gezin) in Heemskerk.

Op dit moment werk ik al weer geruime tijd met veel passie en zorg voor een gezin in Haarlem op de dinsdag en donderdag en dat bevalt mij heel erg goed! Zo goed zelfs dat ik graag mijn werkdagen zou willen uitbreiden.

Zoekt u een lieve, ervaren betrouwbare gastouder voor 1 dag (maandag, woensdag of vrijdag) dan ben ik wellicht de juiste persoon!

Voor mijn werk als gastouder heb ik ruime ervaring opgedaan in de kraamzorg.

Ik kijk er erg naar uit om U te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Anja Buurlage

Contact

De Haarlemse Boefjes

 

Bent u op zoek naar een veilige, fijne en gezellige opvangplek voor uw kind(eren)?

Bij De Haarlemse Boefjes krijgt ieder kind zoveel mogeijk ruimte om te kunnen doen waar het op dat moment behoefte aan heeft: ontspanning, spelen, huiswerk maken of creatief bezig zijn....

Al verscheidene jaren ben ik een erkend gastouder in Haarlem noord (Indische Buurt) en aankomend jaar komen er wellicht weer plekjes vrij !!!

Wil je meer informatie over de opvang bij De Haarlemse Boefjes, maak je wensen kenbaar en neem contact op met Gastouderland Haarlem!

Met vriendelijk groet,

Ramona

 Contact

Denise Nanny Hoofddorp e.o

Lieve ouders,

Graag wil ik mij voorstellen...
Ik ben Denise, 22 jaar, mijn studie Pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik afgerond en ben op zoek naar een lief en leuk gezin waar ik voor de kinderen kan zorgen.

Zelf woon ik samen met mijn ouders en (broer/zusjes) in Hoofddorp. Mijn omgeving ziet mij als een zeer lief en behulpzaam persoon. Het doet mij goed met kinderen te werken en in oplossingen te denken. Verder ben ik geduldig, rustig, betrouwbaar, creatief en geordend ingesteld. Ik het een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bied vaak een luisterend oor.

Ik ben een geregistreerd gastouder en in het bezit van alle diploma's. Op dit moment ben ik maandag en dinsdag beschikbaar. Op de andere dagen werk ik al bij een fijn gezin in Hoofddorp.

  • referentie:Denise is een aardige rustige gastouder die goed weet wat ze doet. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen en zorgt voor structuur en regelmaat. De kinderen kunnen het erg goed met haar vinden wat voor ons als ouders natuurlijk erg belangrijk is. kortom wij zijn heel erg blij met haar. Met vriendelijke groet, familie Nap Hoofddorp
Contact

Nasrin Gastouder Haarlem Noord

Beste ouders,

Ik ben Nasrin en als gecertificeert gastouder aan het werk in Haarlem Noord (Bomenbuurt) en doe dit werk met veel plezier en overgave.

Ik ben dol op kinderen en vind het heel fijn om met ze te werken. Daarnaast kan ik het werk goed combineren met de opvoeding van mijn dochterje van 10 jaar.

Gezelligheid en emotionele veiligheid vind ik erg belangrijk bij het ‘groot brengen’ van kinderen. Hierbij horen een rustige, uitdagende omgeving waarbij de kindjes zich op hun gemak voelen en hun wereld kunnen ontdekken. En als het weer het toelaat vind ik het heerlijk om er op uit te gaan of buiten met ze te spelen.

Ik ben een heel lieve, rustige en betrouwbare gastouder die altijd voor de kindjes klaar staat.

De uren en dagen van opvang zijn bij mij geheel flexibel in te vullen.

Wanner mijn profiel u aanspreekt, neemt u dan contact op met Marga Thijssen, Gastouderland Haarlem.

Met vriendelijke groet,

Nasrin

Contact

Petra Gastouder Haarlem Noord!!

Hallo allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen;

Ik ben Petra Ottenhof, ben 38 jaar en getrouwd met Remco. Samen hebben we twee kinderen; een zoon van 15 en een dochter van 12.

Ik ben al 12 jaar gastouder en daarvoor heb ik een aantal jaar op een kinderdagverblijf gewerkt.

Op dit moment bied ik opvang aan een tweeling van 1 jaar en 2 maanden (twee meisjes) en een baby van 4 maanden ( een jongetje).

We proberen er elke dag wel even op uit te gaan voor een boodschap of een wandeling, maar mocht dat niet gaan dan zijn we thuis lekker bezig; vrij spelen vind ik heel belangrijk. Kinderen moeten zichzelf op hun eigen manier lekker kunnen vermaken en ontplooien. Samen spelen doen we natuurlijk ook, knutselen, tekenen, boekjes lezen en liedjes zingen.

Tijdens mijn werk maak ik gebruik van voorschoolse educatie (“KIKI”) ter voorbereiding op het basis onderwijs.

Bent u nieuwsgierig geworden?? Vraag gerust om een vrijblijvend gesprek.

Wie weet tot ziens!                                                                                                                                                               Petra.

Contact

Patricia Gastouder Haarlem Zuid!!

Bent u opzoek naar flexibele opvang in een huiselijke sfeer voor uw kind?

Dan heb ik een plekje vrij in het altijd gezellige en creatieve "Gastgezin Het Luierhuisje".  

Mijn naam is Patricia Visscher 36 jaar en woon met mijn zoon Senna (6jaar) en dochter Faya (1jaar) in Haarlem Zuid. In 2013 ben ik u begonnen als gastouder daarvoor ben werkzaam geweest in het basis-en voortgezet onderwijs.

Ik heb altijd al van kleins af aan willen werken met kinderen. Ik vind het heerlijk om met kinderen te spelen en kinderen in hun ontwikkeling iets bij te leren. Gastouder zijn biedt mij de ultieme kans om mijn liefde voor kinderen en mijn passie voor het onderwijs te combineren met mijn eigen gezinsleven. Zo is het idee van "Het Luierhuisje"ontstaan. 

Wij wonen in een prachtige eengezinswoning in de europawijk bij een heerlijk park. Ons huis heeft een ruime voor en achtertuin met genoeg speelruimte. In de woonkamer wordt er gegeten, gedronken, geknutseld en gespeeld. Daarnaast heb ik voor de baby's een eigen slaapruimte, de kinderen van 1t/m4 jaar hebben een gezamenlijke slaapkamer op zolder. Ook is er een speelzolder gemaakt met verschillende speelhoeken voor alle leeftijden. Ik beschik over een acht persoons bakfiets aangepast voor baby’s en kinderen van 1.om buiten lekker actief te zijn.

Ons  huis is aangepast aan de veiligheidheidsvoorschriften van de GGD. Als gastouder beschik over alle diploma's en ben ik geregistreerd in het register Kinder Opvang zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. 

Tijdens mijn werk maak ik gebruik van voorschoolse educatie (“KIKI”) ter voorbereiding op het basis onderwijs.

Het Luierhuisje staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u en uw kind klaar. Heerlijk wanneer u onregelmatig werk heeft.!! 

Ik doe er alles aan om van ons huis een thuis te maken waar uw kinderen graag naar toe gaan. Bent u na het lezen van deze advertentie enthousiast geworden, dan kunt u met mij of Gastouderland Haarlem contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding.

Met vriendelijke groeten,

Patricia

Contact

NANNY Haarlem en omgeving

Nanny met een GROOT hart

Als ervaren nanny en moeder heb ik vele jaren op kinderen gepast. Ik vind het belangrijk ze warmte, geborgenheid en veiligheid te geven in hun eigen vertrouwde omgeving. Mijn mening is dat je echt een band opbouwt met liefde, geborgenheid en persoonlijke aandacht.

Ik ben een creatieve, initiatiefrijke en flexibele nanny met humor en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Omdat ik het werken met kinderen dus zo fantastisch vind zou ik graag naast mijn bestaande gezin, nog een gezin willen vinden om gehele dagen voor kindjes te zorgen. Ik ben een geregistreerd gastouder en beschik over alle diploma's en referenties voor een goede en betrouwbare opvang.

Op dit moment ben ik de gehele week beschikbaar, eventueel weekenden in overleg.

Neem dus gerust contact op met Marga Thijssen voor meer informatie.

Ik verheug me op onze eerste vrijblijvende ontmoeting,

Francis

Contact

Caroline Gastouder Haarlem Noord

Op dit moment zijn alle plekjes bezet!


Beste ouders,

Ik ben Caroline en woon samen met mijn man en 4 grote kinderen in Haarlem Noord en ben al weer 17 jaar met groot plezier gastouder.

Wij wonen in een fijn huis in de planetenbuurt Ons huis is kindvriendelijk ingericht met een woonkamer  om in te spelen en een eetkeuken waar we eten maar ook gezellig knutselen, spelletjes doen, kletsen en liedjes zingen. We hebben een grote afgesloten tuin waar de kinderen met mooi weer heerlijk kunnen vertoeven en boven zijn aparte kamertjes om te slapen.

Daarnaast zijn er in de buurt veel plekjes om lekker te spelen zoals kinderboerderij, park en bibliotheek. Hier gaan we dan ook regelmatig naar toe.

Op dit moment pas ik op twee kindjes en het zou leuk zijn als er nog 1 of 2 kindjes bij komen om samen te spelen en leuke dingen te doen.

Zoeken jullie voor je kind een leuk warm gezin neem dan contact op met Gastouderland Haarlem.

Mijn opvangdagen zijn maandag, dinsdag en Donderdag

Met vriendelijke groet,

Caroline

Contact

Marja Gastouder Haarlem Noord

Helaas de plekjes zijn bezet


Lieve ouders,

Even voorstellen: Mijn naam is Marja en ik woon met mijn man en onze twee kinderen (jongen van 7 jaar en meisje van 4 jaar) in een gezellig ruim huis met een heerlijke tuin in Haarlem-Noord. We wonen aan een klein plantsoen en ook is er een speeltuin om de hoek. 

In het dagelijks leven ben ik (parttime) leerkracht in het basisonderwijs. Iets wat ik met veel passie en plezier doe. Nu mijn beide kinderen naar school gaan, heb ik tijd om op uw kind(eren) te passen. Daarnaast is het voor mij als gastouder ideaal omdat ik de opvang van mijn eigen kinderen kan combineren met de opvang van gastkinderen. We hebben geen huisdieren, roken niet en we beschikken over een aparte slaapkamer voor de gastkinderen.

Als gastouder wil ik het “klein maar fijn” houden, waarmee ik bedoel dat ik + 2 gastkindjes (0-4 jaar) wil opvangen. Een uitstapje naar de speeltuin of kinderboerderij, lopend, op de fiets of met auto vind ik leuk om te doen.

Bent u op zoek naar een gastouder met de volgende eigenschappen: consequent, ondernemend, houden van gezelligheid, verantwoordelijkheidgevoel, actief, creatief, humor en lief? Neem dan contact op met Marga Thijssen van Gastouderland, te Haarlem.

Beschikbare dagen en tijden: maandag en dinsdag (07.00 – 19.00 uur)

(Helaas op dit moment zijn alle plekjes vergeven!)

met vriendelijke groet,

Marja 

Contact

Christine Nanny Haarlem e.o.

Helaas ik heb mijn gezinnen gevonden

Lieve ouders, 

Mijn naam is Christine Gialamatzis, 24 jaar en woonachtig in Haarlem. Ik heb al een aantal jaar ervaring met oppassen aan huis, en ik ben nu op zoek naar nieuwe kindjes om voor te zorgen.Ik ben creatief en houd ervan om leuke dingen te knutselen met de kinderen. Verder ben ik zorgzaam, betrouwbaar en zeer betrokken.Ik kom zelf uit een gezin met 3 meiden, waarvan ik de middelste ben. Mijn vader komt uit Griekenland (vandaar die moeilijke achternaam) en mijn moeder is Nederlands.Ik ben begonnen met oppassen toen ik een jaar of 13 was, als bijbaantje, vooral in de avonduren. Dit heb ik gaande weg uitgebreid naar meerdere gezinnen, en heb uiteindelijk een gezin gevonden waar ik op vaste dagen kwam oppassen. 

Hier kwam ik erachter dat dit goed bij mij past, en ik heb daarom een cursus voor gastouders gevolgd via gastouderland.
Bent u op zoek naar een lieve, gezellige, enthousiaste gastouder voor uw kind(eren)? Dan lijkt het mij super leuk om u te ontmoeten in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

(Inmiddels ben ik al werkzaam voor een gezin in Heemstede op de maandag, donderdag en vrijdag, op de dinsdag en woensdag ben ik nog beschikbaar!)

Met vriendlijke groet,
Christine
Voor meer informatie neem contact op met Marga Thijssen regioconsulente Haarlem e.o

Contact

Nanny Rianne Haarlem e.o

Geplaatst 09 september 2015

Lieve ouders op dit moment ben ik helaas niet meer beschikbaar!

Lieve ouders/verzorgers,


Mijn naam is Rianne, 21 jaar en woonachtig in het mooie en leuke Haarlem.


Sinds mijn 15e ben ik altijd bezig geweest met kinderen, oppassen op de buurt kinderen en af en toe een klein uitje ergens naar toe. Inmiddels ben ik er ver in doorgegroeid en heb ik mijn 2 mbo diploma’s niveau 3 en niveau 4 behaald van pedagogisch medewerker, al veel ervaring rijker in de kinderopvang.

Na 4 jaar daar in gewerkt te hebben leek het mij tijd voor iets nieuws, gastouderschap sprak mij erg aan omdat je daar veel meer ruimte krijgt om zelf leuke dingen met de kinderen te ondernemen, naar buiten, knutselen en nog een hele hoop meer.

Naast het oppassen in de avonduren en mijn leven overdag, heb ik ook nog tijd om te fotograferen, dit vind ik heel leuk om te doen, ik heb dan ook veel fotoshoots met kinderen gedaan en ben er nog altijd veel mee bezig. 
Inmiddels ben ik werkzaam bij een gezin met 3 kinderen en vind dat zo leuk dat ik er nog een gezin bij zoek voor de Woensdag en/of Vrijdag – Tijden kunnen in overleg.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marga.

Groetjes,

Rianne

Contact