Gastouders Haarlem en omgeving

Op deze pagina stellen wij een aantal gastouders aan je voor. 

Wil je weten of er per direct plekje beschikbaar is dan kun je het beste direct contact met mij opnemen.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening.

Al onze gastouders/nanny's zijn gediplomeerd en staan ingeschreven of kunnen worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daardoor heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Gastouderland kun je vinden op de website: www.gastouderland.nl

Kristy Nanny!

Beste ouders,

Mijn naam is Kristy  en werk nu al enige jaren voor gezinnen aan huis. Naast mijn ervaring als nanny heb ik twee jaar werkervaring in de kinderopvang. Ik ben actief, vrolijk, spontaan, geduldig en creatief.

Met veel plezier doe ik dit werk.

Oppasdagen zijn in overleg.

Bent u op zoek naar een betrouwbare nanny?

Ik kom graag in contact met jullie!

Groet Kristy

Neem contact op

Linda nanny omgeving Haarlem

Beste ouders,

Ik ben Linda en woonachtig in Haarlem noord.

Voordat ik de kinderopvang inging, werkte ik als secretaresse. Omdat ik na verloop van tijd iets anders wilde en werken met kinderen mij enorm aansprak, ben ik de opleiding SPW3 gaan doen. Ik heb met veel plezier op het kinderdagverblijf (baby-/dreumesgroep) gewerkt. Het contact met de kinderen, ouders en collega's was altijd erg leuk. Maar na 13 jaar was ik toe aan een andere werkomgeving. Om deze reden ben ik aan de slag gegaan als gastouder/nanny bij gezinnen thuis. Dit in combinatie met een thuisstudie als kindercoach.

Afgelopen jaren heb ik natuurlijk heel veel ervaring opgedaan en mede door deze ervaring herken ik wat kinderen nodig hebben en kan ik daarop inspelen. Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, op hun gemak zijn en zich daardoor goed kunnen ontwikkelen.
Ik vind het leuk om lekker naar buiten de gaan voor bijvoorbeeld een wandeling, een leuke fietstocht of gezellig naar de speeltuin. Maar samen een boekje lezen, knutselen of in de tuin in de zandbak (met mooi weer misschien in een badje) is natuurlijk ook helemaal goed.

Qua persoon ben ik rustig, empathisch, zorgzaam, geduldig, kan goed luisteren, vrolijk en gezellig. Ik rook niet en ben in het bezit van een rijbewijs/auto.
Mocht mijn profiel jullie aanspreken dan hoop ik snel in contact met jullie te komen!

Met vriendelijke groet,
Linda

Neem contact op

Els Nanny Haarlem e.o.

 


Beste ouders,

Zoekt u een ervaren nanny, dan ben ik misschien de juiste persoon voor u!

Ik ben Els, verzorgend en ondernemend en werk al jaren in de opvang als gastouder. 

Op maandag en dinsdag (of woensdag evt. bespreekbaar) ben ik in de gelegenheid om voor langere tijd uw jonge kind(eren) te verzorgen en te begeleiden bij u thuis.
Ik woon in Haarlem, ben in het bezit van een auto, heb uitstekende referenties en zou graag kennis met u maken als mijn profiel u aanspreekt.

Neem dan ook gerust contact op met Marga voor het regelen van een kennismakings-gesprek, zodat wij kunnen ondervinden of er een "klik" is wat heel belangrijk is voor een fijne samenwerking!

Wie weet, tot ziens!

Els Rinck.


Neem contact op

Jessica Nanny Haarlem e.o

 

Lieve ouders,

Ik ben Jessica en geïnspireerd door mijn moeder werk ik met veel liefde nu al een aantal jaar als nanny bij een gezin thuis. Als ik mijzelf moet omschrijven dan ben ik: spontaan, creatief, vrolijk, netjes, meelevend, zorgzaam en sociaal...

Ik woon in Heemskerk en werk 3 hele dagen als nanny.

Daarnaast vind ik het geen probleem om te reizen en ben in bezit van een auto.

Graag kom ik in contact met U mocht het profiel U aanspreken.

Met vriendelijke groet, 

Jessica

 


Neem contact op

Jenny Nanny Haarlem e.o

Beste ouders,

Mag ik mij voorstellen:

Ik ben Jenny en werkzaam als Nanny bij gezinnen thuis.
Daarvoor heb ik als kraamhulp gewerkt bij de Kraamvogels in Beverwijk. Omdat ik het heel prettig en fijn vind een langdurige band met een gezin en kinderen op te bouwen ben ik gaan werken als geregistreerd gastouder via Gastouderland Haarlem.

Als gastouder vind ik het heel leuk om voor kinderen te zorgen, ze te begeleiden in hun ontwikkeling en ze zelfvertrouwen te geven, dat alles in hun eigen omgeving. Ik geef kinderen dan ook veel aandacht en vind het leuk om met ze te wandelen, buiten te spelen, knutselen , koekjes te bakken, kleuren, dansen, spelletje te doen, eigenlijk te veel om op te noemen.

Zelf ben ik moeder van inmiddels 3 "grote" kinderen. En woon ik met mijn gezin in Beverwijk. Mijn omgeving ziet mij als een lief, zorgzaam, rustig en ondernemend persoon. In mijn werk ben ik heel flexibel en ik vind het geen probleem om huishoudelijk werk te verrichten of te koken voor het gezin.
Bent u op zoek naar een betrouwbare Nanny die uw gezin ontzorgt en ondersteunt dan hoop ik u graag vrijblijvend te ontmoeten.

Werkdagen: maximaal 3 hele werkdagen (helaas geen naschoolse uren)

Met vriendelijke groeten,
Jenny

Neem contact op

"Kleinduimpjes"

KINDEROPVANG “Kleinduimpjes”

Het adres voor kleinschalige en flexibele opvang in Haarlem Noord

Sinds een aantal maanden is Toos van Rijt met trots begonnen als gastouder in Haarlem Noord. Toos heeft jarenlange werkervaring met kinderen en beschikt over de juiste diploma’s, reden genoeg dus om als professioneel gastouder aan de slag te gaan.

Onder de naam “Kleinduimpjes” biedt zij op geheel eigen wijze professionele kleinschalige (maximaal 5 kindjes tegelijk) kinderopvang aan in een huiselijke sfeer. Naast de vele speelmogelijkheden die de omgeving kent, beschikt de woning ook over een speciaal ingerichte kamer/speelkamer met aangrenzende tuin.

Toos staat volop in het leven en vindt het geweldig om er met de kinderen op uit te gaan, maar ze kan er ook van genieten om lekker creatief bezig te zijn.

Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie neemt u dan contant op met Marga Thijssen.

Toos van Rijt

werkdagen in overleg, vrijdag helaas niet

Neem contact op

Gastouder Suzanne Haarlem

Beste ouders,

Ik ben al ruim 7 jaar een enthousiaste gastouder. Kindjes voelen zich snel prettig bij mij, wat zorgt dat zij zich emotioneel veilig voelen. Ik vind het leuk om kindjes spelenderwijs van alles te leren zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een individu met normen en waarden.

Mijn omgeving ziet mij als een spontane, betrouwbare en lieve gastouder. De opvang die ik bied is kleinschalig, warm, gezellig, ongedwongen, leerzaam maar ook consequent en met structuur. Ik draag zorg voor een rustige, ontspannen en gezellige sfeer.

Bent u geïnteresseerd dan kom ik graag met u in contact.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend (middag in overleg)

Met vriendelijke groet,

Suzanne

Neem contact op

De Haarlemse Boefjes

 

Bent u op zoek naar een veilige, fijne en gezellige opvangplek voor uw kind(eren)?

Bij De Haarlemse Boefjes krijgt ieder kind zoveel mogeijk ruimte om te kunnen doen waar het op dat moment behoefte aan heeft: ontspanning, spelen, huiswerk maken of creatief bezig zijn....

Al verscheidene jaren ben ik een erkend gastouder in Haarlem noord (Indische Buurt) en aankomend jaar komen er wellicht weer plekjes vrij !!!

Wil je meer informatie over de opvang bij De Haarlemse Boefjes, maak je wensen kenbaar en neem contact op met Gastouderland Haarlem!

Met vriendelijk groet,

Ramona

 Neem contact op

Denise Nanny Haarlem e.o

Lieve ouders,

Graag wil ik mij voorstellen...
Ik ben Denise en Pedagogisch medewerker niveau 3.


Zelf woon ik in Haarlem Noord dichtbij het station. Mijn omgeving ziet mij als een zeer lief en behulpzaam persoon. Het doet mij goed met kinderen te werken en in oplossingen te denken. Verder ben ik geduldig, rustig, betrouwbaar, creatief en geordend ingesteld. Ik het een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bied vaak een luisterend oor.

Ik ben een geregistreerd gastouder en in het bezit van alle diploma's. En werk al jaren voor meerdere gezinnen.

  • referentie:Denise is een aardige rustige gastouder die goed weet wat ze doet. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen en zorgt voor structuur en regelmaat. De kinderen kunnen het erg goed met haar vinden wat voor ons als ouders natuurlijk erg belangrijk is. kortom wij zijn heel erg blij met haar. Met vriendelijke groet, familie Nap Hoofddorp

 

Bent u op zoek naar mij? Neem dan contact op met Marga Thijssen

 

Neem contact op

Nasrin Gastouder Haarlem Noord

Beste ouders,

Ik ben Nasrin en als gecertificeert gastouder aan het werk in Haarlem Noord (Bomenbuurt) en doe dit werk met veel plezier en overgave.

Ik ben dol op kinderen en vind het heel fijn om met ze te werken. Daarnaast kan ik het werk goed combineren met de opvoeding van mijn dochter.

Gezelligheid en emotionele veiligheid vind ik erg belangrijk bij het ‘groot brengen’ van kinderen. Hierbij horen een rustige, uitdagende omgeving waarbij de kindjes zich op hun gemak voelen en hun wereld kunnen ontdekken. En als het weer het toelaat vind ik het heerlijk om er op uit te gaan of buiten met ze te spelen.

Ik ben een heel lieve, rustige en betrouwbare gastouder die altijd voor de kindjes klaar staat.

De uren en dagen van opvang zijn bij mij geheel flexibel in te vullen.

Wanneer mijn profiel u aanspreekt, neemt u dan contact op met Marga Thijssen, Gastouderland Haarlem.

Met vriendelijke groet,

Nasrin

Neem contact op

Petra Gastouder Haarlem Noord!!

Hallo allemaal,

Ik wil me graag even voorstellen;

Ik ben Petra Ottenhof, ben getrouwd met Remco en woon/werk in Haarlem Noord. Samen hebben we twee kinderen; een zoon en een dochter.

Ik ben al meer dan 15 jaar gastouder en daarvoor heb ik een aantal jaar op een kinderdagverblijf gewerkt.

Op dit moment bied ik de gehele week opvang aan kindjes in de leeftijdscategorie 0 - 4 jaar. 

We proberen er elke dag wel even op uit te gaan voor een boodschap of een wandeling, maar mocht dat niet gaan dan zijn we thuis lekker bezig; vrij spelen vind ik heel belangrijk. Kinderen moeten zichzelf op hun eigen manier lekker kunnen vermaken en ontplooien. Samen spelen doen we natuurlijk ook, knutselen, tekenen, boekjes lezen en liedjes zingen.

Tijdens mijn werk maak ik gebruik van voorschoolse educatie (“KIKI”) ter voorbereiding op het basis onderwijs.

Bent u nieuwsgierig geworden?? Vraag gerust om een vrijblijvend gesprek.

Wie weet tot ziens!                                                                                                                                                               Petra.

Neem contact op

NANNY Haarlem en omgeving

Nanny met een GROOT hart

Als ervaren nanny en moeder heb ik vele jaren op kinderen gepast. Ik vind het belangrijk ze warmte, geborgenheid en veiligheid te geven in hun eigen vertrouwde omgeving. Mijn mening is dat je echt een band opbouwt met liefde, geborgenheid en persoonlijke aandacht.

Ik ben een creatieve, initiatiefrijke en flexibele nanny met humor en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Omdat ik het werken met kinderen dus zo fantastisch vind zou ik graag naast mijn bestaande gezin, nog een gezin willen vinden om gehele dagen voor kindjes te zorgen. Ik ben een geregistreerd gastouder en beschik over alle diploma's en referenties voor een goede en betrouwbare opvang.

Op dit moment ben ik de gehele week beschikbaar, eventueel weekenden in overleg.

Neem dus gerust contact op met Marga Thijssen voor meer informatie.

Ik verheug me op onze eerste vrijblijvende ontmoeting,

Francis

Neem contact op

Caroline Nanny in Heemstede

Beste ouders,

Ik ben Caroline en woon samen met mijn man en 4 grote kinderen in Haarlem Noord en ben al weer een heleboel jaartjes met groot plezier gastouder en sinds kort ook nanny.

Zelf woon ik in Haarlem Noord en werk dan ook het liefst in Haarlem en omgeving.

Mijn omgeving vindt mij een lief en warm persoonlijkheid. Ik ben gek op kinderen en heb daarom ook bewust voor dit beroep gekozen. 

Zoeken jullie een sportieve, warme en lieve Nanny met heel wat jaartjes ervaring neem dan contact op met Gastouderland Haarlem.

Mijn opvangdagen: Maximaal 3 volle dagen in de week

Met vriendelijke groet,

Caroline

Neem contact op

Marja Gastouder Haarlem Noord

Helaas de plekjes zijn bezet

Lieve ouders,

Even voorstellen: Mijn naam is Marja en ik woon met mijn man en onze twee kinderen in een gezellig ruim huis met een heerlijke tuin in Haarlem-Noord. We wonen aan een klein plantsoen en ook is er een speeltuin om de hoek. 

In het dagelijks leven ben ik (parttime) leerkracht in het basisonderwijs. Iets wat ik met veel passie en plezier doe. Nu mijn beide kinderen naar school gaan, heb ik tijd om op uw kind(eren) te passen. Daarnaast is het voor mij als gastouder ideaal omdat ik de opvang van mijn eigen kinderen kan combineren met de opvang van gastkinderen. We hebben geen huisdieren, roken niet en we beschikken over een aparte slaapkamer voor de gastkinderen.

Als gastouder wil ik het “klein maar fijn” houden, waarmee ik bedoel dat ik voor  + 2 gastkindjes (0-4 jaar) zou willen opvangen. Een uitstapje naar de speeltuin of kinderboerderij, lopend, op de fiets of met auto vind ik leuk om te doen.

Bent u op zoek naar een gastouder met de volgende eigenschappen: consequent, ondernemend, houden van gezelligheid, verantwoordelijkheidgevoel, actief, creatief, humor en lief?

Neem dan contact op met Marga Thijssen van Gastouderland, te Haarlem.

Beschikbare dagen en tijden: maandag en dinsdag (07.00 – 19.00 uur)

met vriendelijke groet,

Marja 

Neem contact op

Christine Nanny Haarlem e.o.

Lieve ouders, 

Mijn naam is Christine Gialamatzis, 29 jaar en woonachtig in Haarlem. Ik heb al geruime tijd ervaring met oppassen aan huis. Ik ben creatief en houd ervan om leuke dingen te knutselen met de kinderen en samen er op uit te gaan. Verder ben ik zorgzaam, betrouwbaar en zeer betrokken.Ik kom zelf uit een gezin met 3 meiden, waarvan ik de middelste ben. Mijn vader komt uit Griekenland (vandaar die moeilijke achternaam) en mijn moeder is Nederlands. Ik ben begonnen met oppassen toen ik een jaar of 13 was, als bijbaantje, vooral in de avonduren. Dit heb ik gaande weg uitgebreid naar meerdere gezinnen, en heb uiteindelijk gezinnen gevonden waar ik op vaste dagen kon oppassen. 

Zo ben ik erachter gekomen dat dit werk erg goed bij mij past.
Bent u op zoek naar een lieve, gezellige, enthousiaste gastouder voor uw kind(eren)? Dan lijkt het mij super leuk om u te ontmoeten in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Met vriendlijke groet,

Christine
Voor meer informatie neem contact op met Marga Thijssen regioconsulente Haarlem e.o

Neem contact op