Informatie Gastouderland Haarlem

Wat vind ik belangrijk

Ik vind het mooi om te zien dat een ouder met een gerust gevoel naar het werk gaat omdat de opvang voor de kinderen goed geregeld is. Ik word er blij van om voor elke klant de juiste gastouder te zoeken. Ook vind ik het mooi om te zien dat mijn gastouders met zoveel passie en liefde voor het vak, elke dag weer hun huis en hart openen voor hun opvangkindjes. 

Ik vind het belangrijk dat de gastouders die werken voor Gastouderland dezelfde kwaliteit bieden, waar ik als consulent naar streef. Dat betekent dat ik er op let dat gastouders hun opvangkindjes ook echt iets bieden. Denk hierbij aan lekker veel naar buiten gaan, voorlezen en knutselen, knuffelen, het bijbrengen van normen en waarden en het gezellig samen bezigzijn. 

Juist omdat een gastouder maar maximaal 5 tot 6 kindjes mag opvangen is de kleine groep een uitstekende setting voor kinderen om op een speelse en natuurlijke wijze van elkaar te leren. De huiselijke sfeer die een gastouder biedt, met een vast en vertrouwd gezicht, is een zeer goede start voor jonge kinderen!